FB Pixelz

10 sportivi de top din Cluj au fost copiloti pentru o zi

10 dintre sportivii de top din Cluj Napoca au renuntat, pentru o zi, la antrenamentele specifice sportului pe care-l practica pentru o sesiune de antrenamente alaturi de pilotii echipei Napoca Rally Academy, campioana in ERC Production Cup.

Jucatorii echipei CFR 1907 Cluj fundasul Ionut Rada si portarul Mario Felgueiras, vicecampiona nationala la judo Corina Caprioriu si colega ei campiona europeana la tineret Loredana Ohai, multipla campiona nationala la lupte libere Ana-Maria Paval, rugbystii Nicu Manolachi si Cristian Murgoci de la Universitatea Cluj, voleibalistele Raluca Bucur si Carmen Grama si tenismenul Patrick Ciorcila au experimentat pentru o zi senzatia de copilot alaturi de Bogdan Marisca si Marco Tempestini, pilotii echipei Napoca Rally Academy.

Desfasurat la Faget, pe o proba speciala de aproximativ 5 kilometri pe macadam, evenimentul la care au participat sportivi reprezentativi din Cluj-Napoca a fost o experienta in premiera pentru acestia. “Sportul este unul din fenomenele cele mai apreciate in orasul nostru si tocmai de aceea am vrut ca sportivi din alte discipline sa descopere senzatii noi alaturi de Napoca Rally Academy, echipa noastra de curse care si-a propus sa promoveze orasul Cluj si valorile sale la nivel national si international”, a spus Marco Tempestini.

Ana-Maria Paval (lupte libere) si Bogdan Marisca

Dupa ce si-au depasit emotiile, sportivii au urcat in dreapta pilotilor Napoca Rally Academy pentru o experienta unica. „Nu am cuvinte sa descriu aceasta senzatie si nu mi-a fost frica nicio secunda. Initiativa Napoca Rally Academy mi se pare un lucru minunat pentru ca este important sa ne cunoastem intre noi si cred ca oricine ar trebui sa incerce cel putin o data in viata sa faca lucrul acesta”, a spus Ana-Maria Paval.

Ionut Rada (CFR 1907 Cluj) si Marco Tempestini

Si pentru fotbalistii echipei CFR 1907 Cluj a fost o experienta unica. “A fost senzational. M-am lasat convins de Marco Tempestini sa urc in masina si a fost o experienta extraordinara. A fost pentru prima oara cand am mers cu o masina de raliu si este fascinant. Este o initiativa frumoasa pentru ca este important ca noi sportivii sa ne cunoastem si ar fi bine ca aceste intalniri sa fie mai dese, mai ales ca asa putem sa promovam si mai mult orasul Cluj-Napoca”, a spus Ionut Rada.

Mario Felgueiras (CFR 1907 Cluj) si Bogdan Marisca

„A fost foarte frumos. Bogdan Marisca mi-a explicat exact tot ce se intampla si sunt foarte fericit ca am avut aceasta oocazie. A fost o experienta plina de adrenalina pura si nu se compara cu nimic altceva”, a adaugat si Mario Felgueiras, portarul echipei CFR 1907 Cluj.

Corina Caprioru (judo) si Bogdan Marisca

„A fost super, o experienta noua pentru mine, dar foarte placuta. Am avut emotii la inceput, dar am avut incredere totala in Bogdan Marisca. Cu ocazia acestui eveniment am reusit sa promovam o serie de sporturi importante din Cluj-Napoca si asta este foarte important pentru toata lumea”, a spus si Corina Caprioriu.

Cristian Murgoci (rugby) si Marco Tempestini

„A fost o senzatie unica, simteam forta motorului, dar nu am avut emotii pentru ca am avut incredere deplina in Marco Tempestini. As repeta oricand actiunea aceasta si chiar am sa-i sustin pe Marco Tempestinii si Bogdan Marisca la Transilvania Rally si sper ca unul dintre ei sa castige”, a declarat si rugbystul Cristian Murgoci, imediat dupa testul efectuat cu modelul Subaru Impreza N14.

„Trebuie sa recunosc ca am avut emotii, dar in masina au trecut toate. A fost adrenalina pura si sper sa mai particip la astfel de actiuni”, a adaugat voleibalista Raluca Bucur.

Experienta a fost la fel de placuta si pentru pilotii Napoca Rally Academy. “Am avut una dintre cele mai frumoase zile din acest an. Sunt sportivi din discipline diferite care nu au mai mers niciodata cu o masina de raliu, dar care fiind sportivi profesionisti inteleg foarte repede ce se intampla. Am fost si noi prezenti in tribune pentru a-i incuraja pe acesti sportivi si ma bucur ca au fost alaturi de noi pentru a descoperi si ei ce facem noi. Le multumesc pentru ca au fost alaturi de noi”, a spus si Bogdan Marisca.

Urmatoarea provocare pentru pilotii Napoca Rally Academy este Danube Delta Rally, etapa a treia din Campionatul National de Raliuri Dunlop, programat in perioada 29 – 31 mai. In acelasi timp, juniorul Napoca Rally Academy, Florin Tincescu si Iulian Nicolaescu, copilotul sau, participa in acest weekend la Raliul Insulelor Azore in Junior ERC.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest