FB Pixelz

Tempesta si Simone la Trofeul “Sinaia Forever”

Tempesta si Simone la Trofeul “Sinaia Forever”. Simone Tempestini a terminat pe cinci la N2 si participa sambata la Sibiu la a treia etapa a Campionatului de Slalom Paralel. Abandon tehnic pentru Tempesta in etapa a IX-a a Campionatului de Viteza in Coasta, dar pilotul NRA revine duminica la Sinaia pentru etapa a X-a

Pilotul Napoca Rally Academy, Tempesta, a fost nevoit sa abandoneze in prima mansa de concurs a celei de-a noua etape a Campionatului National de Viteza in Coasta, care s-a desfasurat vineri, 22 iulie, la Sinaia. Dupa antrenamentele cronometrate, Tempesta ocupa a doua pozitie la grupa N, la mai putin de o secunda de primul loc. Insa, pe prima urcare din concurs, motorul Subaru-lui N 15 a cedat, uleiul aprins pe evacuarea fierbinte facand necesara si interventia pompierilor.  “A cedat motorul, a aruncat ulei peste tot, inclusiv pe evacuare, ulei care, in cele din urma, s-a aprins. Nu au fost insa probleme deosebite, pompierii au exagerat putin cand au folosit doua extinctoare. Masina nu a suferit avarii din cauza focului, schimbam motorul si duminica voi lua startul din nou aici, la Sinaia”, a declarat Tempesta.

Dupa abandon, pilotului Napoca Rally Academy nu i-a mai ramas nimic de facut decat sa urmareasca evolutia fiului sau. Juniorul  Simone Tempestini a terminat prima etapa a Trofeului “Sinaia Forever” pe locul 5 la grupa N2 si a fost al doilea  intre pilotii de Dacia Logan. Sambata, Simone va participa la Sibiu la a treia etapa a Campionatului National de Slalom Paralel, campionat in care este liderul la zi, iar duminica va reveni la Sinaia pentru inca o zi petrecuta alaturi de tatal sau si de curse. Tempesta savureaza fiecare moment petrecut cu Simone.  “M-am distrat, ma simt extraordinar, sunt impreuna cu Simone pentru un week-end de mortorsport si ma bucur de acest lucru. Am fost surpins de cat de rapid este Subaru fara restrictor, din pacate motorul a cedat, poate ca inginerul a “impins” prea mult masina din electronica.  In rest, a fost o zi agreabila, timpul a tinut cu noi, speram sa fie asa si maine, cand Simone se da la Slalom Paralel la Sibiu dar si duminica, cand vom reveni amandoi la Sinaia”, a spus Tempesta la finalul zilei.

Andi Hutanu – ofiter de presa Napoca Rally Academy.

Credit foto: rallphoto.ro/Attila Balazs

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest