FB Pixelz

Tempesta la Rallye du Var – Ziua I

Tempesta si Dorin Pulpea nu au scapat de problemele tehnice, desi au schimbat masina si au revenit la Subaru.

Desi au schimbat masina si au revenit la Subaru, Tempesta si Dorin Pulpea nu au scapat de problemele tehnice.  Vineri, chiar pe prima proba a Rallye du Var, sistemul de franare a cedat si cei doi au fost nevoiti sa parcurga mai bine de 10 kilometri din primele doua speciale, in coborare si foarte inguste, avand la dispozitie doar frana de mana. Dupa remedierea defectiunii,  Tempesta reuseste o evolutie buna pe ultima proba a zilei, incheind speciala pe unul dintre primele locuri la grupa N, dar cele cincI minute pierdute inainte i-au asigurat doar un loc la mijlocul clasamentului general provizoriu al etapei franceze.

« Din pacate am avut din nou probleme cu franele, se pare ca le aducem cu noi de la Peugeot la Subaru. Am mers fara frane complet, doar cu frana de mana, 7 kilometri din prima proba si 3-4 din cea de-a doua, am pierdut peste 5 minute si am cazut mult in clasament. Pe PS3, dupa ce am rezolvat problema, am mers bine, dar nu a mai contat. Sambata ne va fi foarte greu sa recuperam, vom fi incurcati si de masinile mai lente care iau acum startul in fata noastra. In rest masina a mers foarte bine, testele continua. Invatam mult acum, dar, se pare ca vom invata si depasirile », a declarat Tempesta la finalul zilei inaugurale a Rallye du Var.

Sambata sunt de parcurs alte cinci probe speciale, iar duminica sunt programate ultimele trei. Va vom tine la curent cu evolutia echipajului Napoca Rally Academy.

 

Andi Hutanu

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest