FB Pixelz

SEATBELTS ON

Napoca Rally Academy vă invită la un podcast despre mașini, pasiuni și siguranță rutieră. Bogdan Marișca vorbește cu oameni din domenii diferite despre pasiunile lor, despre cum le place să conducă și despre ce îi motivează în viață.

EPISODUL 9

Invitatul din acest podcast a fost protagonistul uneia dintre cele mai cunoscute formatii din Romania. Prezentator la “Vara Ispitelor si jurat in emisiunea “MasterChef”. Este Somelier si il intalniti pe soselele din Bucuresti din postura de ambasador BMW Motorad.

EPISODUL 8

Invitatul episodului 8 este o tanara personalitate din Cluj-Napoca. Sportiv de performanta, continua sa sustina sportul alb atat ca organizator de turnee WTA cat si prin unul din cele mai moderne cluburi sportive din Transilvania.

Cofondator al celui mai mare festival de sport din Romania, militeaza pentru sportul de masa la orice varsta, fiind un exemplu pentru tanara generatie.

EPISODUL 7

Invitatul lui Bogdan Marisca este o personalitate in domeniul ingineriei automobilistice romanesti care a transformat formulele fizicii in pasiune pura, transmisa unor generatii de mari piloti.

A stiut sa imbine calitatile de inginer de inalta precizie cu cele de pilot de exceptie.

Varful creatiei este legendara Supernova de grupa H despre care veti afla multe detalii.

EPISODUL 6

Ana-Maria este o fata aparent obisnuita. Ne-a invatat ca daca ai curajul sa iti urmezi visul, ba mai mult, sa o faci „in joaca”, dar fara sa pierzi din perseverenta, poti sa ajungi sa fii nominalizat de cinci ori Cel mai bun sportiv al lumii in ramura sportiva pe care a practicat-o.

EPISODUL 5

Bogdan Bob Rădulescu este actor, entertainer și un povestitor excelent, care alături de Bogdan Marișca aduce zâmbete și multe învățăminte în noul episod al podcastului Seatbelt On sustinut de BT Leasing.
După 6 ani în SUA s-a întors în România să își urmeze visul de a deveni actor. El este Haurențiu, inițiatorul proiectelor Epic Show și Cenzurat și spune că experiența din SUA i-a marcat viața.
Astăzi ne povestește despre mașini, oameni, educație și accidente rutiere, musai cu centurile puse!

EPISODUL 4

Binecunoscut in automobilismul autohton si nu numai, Titi Aur este prezent la podcastul Seatbelt On sustinut de BT Leasing.

Titi a avut o dorinta si tenacitate incredibila de a deveni pilot de raliuri, rasplatite de opt ori cu titlul de campion national de raliuri.

Povesti savuroase, sfaturi pentru tinerii sportivi si discutii despre drumurile patriei.

EPISODUL 3

Om de radio și TV, realizator de podcast-uri, Andi Moisescu este invitatul lui Bogdan Marișca la podcastul NRA Seatbelts On, susținut de Banca Transilvania.
O discuție antrenantă despre matematică, muzică, sport, mașini și nu numai, ne înclinăm și plecăm la drum cu centurile puse cu Andi și Bogdan!

EPISODUL 2

Bogdan Marișca îl are invitat la podcastul NRA Seatbelts On pe Cătălin Cazacu. De meserie prezentator de televiziune și sportiv, pilot de motociclism și in timpul liber căpitan de vas și pilot de avioane, cum singur se prezintă, Cătălin i-a povestit lui Bogdan Marișca despre cariera sa sportivă și despre cum și-a urmat visul. Și bineînțeles, au avut o discuție interesantă despre motoare, mașini și prevenția în trafic, cu centurile puse!

EPISODUL 1

Primul episod din podcastul NRA Seatbelts on cu Bogdan Marișca o are invitată pe jucătoarea de tenis Ana Bogdan. Copilărie, sport, performanță și condus sunt câteva subiecte pe care le-au discutat Bogdan și Ana, cu centurile puse!