FB Pixelz

SEATBELTS ON

Napoca Rally Academy vă invită la un podcast despre mașini, pasiuni și siguranță rutieră. Bogdan Marișca vorbește cu oameni din domenii diferite despre pasiunile lor, despre cum le place să conducă și despre ce îi motivează în viață.

EPISODUL 3

Om de radio și TV, realizator de podcast-uri, Andi Moisescu este invitatul lui Bogdan Marișca la podcastul NRA Seatbelts On, susținut de Banca Transilvania.
O discuție antrenantă despre matematică, muzică, sport, mașini și nu numai, ne înclinăm și plecăm la drum cu centurile puse cu Andi și Bogdan!

EPISODUL 2

Bogdan Marișca îl are invitat la podcastul NRA Seatbelts On pe Cătălin Cazacu. De meserie prezentator de televiziune și sportiv, pilot de motociclism și in timpul liber căpitan de vas și pilot de avioane, cum singur se prezintă, Cătălin i-a povestit lui Bogdan Marișca despre cariera sa sportivă și despre cum și-a urmat visul. Și bineînțeles, au avut o discuție interesantă despre motoare, mașini și prevenția în trafic, cu centurile puse!

EPISODUL 1

Primul episod din podcastul NRA Seatbelts on cu Bogdan Marișca o are invitată pe jucătoarea de tenis Ana Bogdan. Copilărie, sport, performanță și condus sunt câteva subiecte pe care le-au discutat Bogdan și Ana, cu centurile puse!