FB Pixelz

BSS- noul partener al Napoca Rally Academy

Echipa de raliu Napoca Rally Academy si compania BSS (Building Support Services) au semnat un parteneriat prin care BSS intra in motor sport din acest an, parteneriatul extinzandu-se si in 2013.

Echipa de raliu Napoca Rally Academy si compania BSS (Building Support Services) au semnat un parteneriat prin care BSS intra in motorsport din acest an, parteneriatul extinzandu-se si in 2013.

Am inceput colaborarea cu BSS prin cursuri de defensive driving. Cei de la BSS au inteles necesitatea unor astfel de cursuri pentru angajatii si clientii lor si asa s-a nascut colaborarea dintre noi. Experienta aceasta si ceea ce  au vazut la etapele de raliu i-a convins ca motorsportul este un domeniu in care merita sa se implice. Ne bucuram sa anuntam acest partenriat acum, inainte de raliul Tara Barsei si ii asteptam pe toti amatorii de motorsport la Brasov pe probele de raliu vineri si sambata.spune Bogdan Marisca , pilot Napoca Rally Academy.

De la conducere preventiva la raliuri

BSS este lider in domeniul Property & Facility Management din Romania, oferind si realizand o gama larga de servicii profesionale integrate de administrare, intretinere si operare a a peste 2,4 milioane de metri patrati de spatii de birouri, logistice, comerciale si de retele de sedii, la nivel national. Pentru ca am gasit in NRA niste parteneri care au aceleasi valori ca BSS profesionalism, integritate, inovatie si dinamism, am ales impreuna sa realizam acest parteneriat. Parteneriatul va viza partea de promovare a sigurantei si reducere a riscurilor, una din directiile strategice ale companiei BSS,  prin realizarea de programe de conducere defensiva.a declarat  Lucian Anghel , Managing Partner BSS.

Marco Tempestini , pilotul care a pus bazele NRA , despre parteneriatul cu BSS: “ Suntem foarte bucurosi sa avem un astfel de partener. BSS este dovada ca si in Romania oamenii inteleg atat sporturile cu motor, cat si necesitatea unor programe si servicii dedicate sigurantei la volan. BSS se implica, ca si noi, in actiuni de CSR, intelege  sa sprijine, cu integritate si inovatie, atat partenerii si clientii, cat si angajatii si comunitatea.  Le multumim ca sunt alaturi de noi si suntem convinsi ca vom face lucruri frumoase impreuna.”

Despre Napoca Rally Acvademy:

Napoca Rally Academy este un proiect complex dezvoltat pe mai multe directii:competitii sportive, conducere defensiva, scoala de pilotaj si actiuni de CSR. Napoca Rally Academy este campioana nationala la echipe, ofera servicii complete de conducere defensiva in bazele de antrenament proprii sau in locatiile beneficiarilor, organizeaza cursuri de pilotaj sportiv recunoscute de catre autoritatile nationale de profil si se implica activ in campanii de responsablizare sociala din punct de vedere al conduitei in trafic.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest