FB Pixelz

O saptamana dedicata femeilor

Prima saptamana din luna martie a fost una dedicata exclusiv femeilor. Membrii echipei Napoca Rally Academy au participat la mai multe actiuni de siguranta rutiera, au oferit flori doamnelor si domnisoarelor si au organizat concursul „Volanele revin la moda”.

Membrii echipei Napoca Rally Academy au dedicat prima saptamana a lunii martie femeilor, participand la mai multe evenimente organizate in parteneriat cu Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Polus Center, avand ca scop siguranta rutiera. Pe 1 martie si 8 martie au oferit flori doamnelor si domnisoarelor, iar saptamana s-a incheiat, pe 9 martie, cu un concurs de indemanare in parcarea Polus Center.

In competitia „Volanele revin la moda”, organizata de Napoca Rally Academy, Inspectoratul de Politie al Judetului Cluj si Polus Center Cluj, s-au inscris peste 50 de concurente care si-au demonstrat indemanarea pe traseul special amenajat in parcarea Polus Center. „Concurentele s-au descurcat bine, pe un traseu nu foarte usor cu multe schimbari de directie, mai ales ca a si plouat. Toate concurentele au fost la inaltime si a fost o competitie extrem de interesanta. Tinand cont de succesul de care s-a bucurat acest eveniment, vom incerca, cu siguranta, sa organizam mai des astfel de evenimente”, a spus Marco Tempestini, pilot Napoca Rally Academy.

La finalul zilei, cea mai rapida concurenta a fost Ioana Ichim care a parcurs traseul cu timpul de 1:00.27, fiind urmata de Isabella Toth (1:02.79) si Delia Fleseriu (1:03.28). Performantele lor au fost rasplatite cu numeroase premii si cursuri de conducere defensiva cu pilotii Napoca Rally Academy. Premii speciale constand in vouchere pentru cursuri de conducere defensiva au mai fost acordate Claudiei Caprar si Georgetei Macovei, pentru cel mai bun timp pe circuit, respectiv pentru cel mai bun timp cumulat. In plus, in urma extragerii de la finalul concursului la care au participat toate concurentele, norocoasele Livia Adriana Popescu si Anca Cornea vor beneficia si ele de un curs de conducere defensiva.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest