FB Pixelz

Concurs foto la Transilvania Rally 2013

Regulament de desfasurare

Organizatorul concursului este Napoca Rally Academy.

Participantii: pot participa la concurs toti studentii si elevii indiferent de scoala, universitate, facultate sau varsta.

Perioada de desfasurare: 11 iunie – 28 iunie

Inscrierea si participarea la concurs: participantii la concurs trebuie sa posteze pa pagina de facebook a Napoca Rally Academy www.facebook.com/NapocaRallyAcademy o fotografie facuta in timpul raliului Transilvania Rally Cluj (20 – 22 iunie 2013) si sa stranga cat mai multe Like-uri. Ceea ce trebuie sa apara in fotografie cuprinde: membrii echipajelor participante, masinile echipajelor participante, parcul de service, alte elemente specific raliului in timpul desfasurarii evenimentului Transilvania Rally: startul festiv, prezentarea echipajelor, probele superspeciale, probele speciale, parcul de service, premierea.

Fotografiile care vor intra in concurs se pot posta in zilele de 20-26 iunie 2013.

Primele 10 fotografii postate care vor acumula cele mai multe like-uri vor intra in etapa urmatoare a concursului: jurizarea. Juriul va fi format din reprezentatii Napoca Rally Academy si Yellow Store.

Castigatorii concursului vor fi desemnati dintre cei care au postat cele 10 fotografii care au acumulat cele mai multe Like-uri si care au trecut in etapa de jurizare. Juriul va alege cele 3 fotografii castigatoare in functie de spectaculozitate, dinamica, momentul surprins, expresivitate pe baza de punctaj. Castigatoare va fi desemnata fotografia cu cel mai mare punctaj iar premiile 2 si 3 vor fi oferite fotografiilor cu urmatoarele doua punctaje. Fotografiile castigatoare vor fi publicate de pagina de facebook www.facebook.com/NapocaRallyAcademy si pe site-ul www.napocarallyacademy.ro incepand cu data de 28 iunie 2013.

Premiile constau in vouchere si carduri de cumparaturi in magazinul Yellow Store din Polus Center Cluj. Premiul 1 consta intr-un voucher in valoare de 1000lei, premiul 2 intr-un card Yellow Store incarcat cu 300 de lei si premiul 3 intr-un card Yellow Store incarcat cu 200 lei.

Premiile sunt oferite de catre Napoca Rally Academy (premiul 1) si de Yellow Store (premiile 2 si 3).

Castigatorii trebuie sa trimita datele de contact printr-un email cu subiectul “Concurs foto Transilvania Rally” la adresa office@napocarallyacademy.ro in vederea primirii premiilor. Datele de contact trebuie sa contina: numele si prenumele complet, seria si numarul cartii de identitate, seria si numarul carnetului/legitimatiei de student sau elev, numarul de telefon. Premiile se inmaneaza pe baza carnetului de student si buletinului de identitate.

Observatii: un participant poate posta una sau mai multe fotografii care vor intra in concurs. Un participant nu poate castiga mai mult de unul dintre cele 3 premii.

Napoca Rally Academy isi asuma modificarea acestui regulament si informarea participantilor asupra modificarilor aparute.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Lasă un răspuns